Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от choochoo Покажи съобщение
    Без коментар
    Първоначално публикувано от choochoo Покажи съобщение
    Колеги въроса е в това, че вече има в нашата мила страна, нещо което става за Алфа 166 и работи перфектно. От тук на татък, е въпрос на желание, и възможности ! ))
    Нали е без коментар?
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Хайде сбогом, и със здраве. Приятно плуване в "Средиземно море"
      Last edited by choochoo; d.m.y г., 19:45.
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 11.11.2001г.

Comment

• Незнам дали до сега някой е връзвал усилвател с кабелите които бяха показани .......май на 5 стр. от тази тема. Става въпрос за буксата с чиновете.
        Та' връзвайки така усилвателя ( става въпрос за активна бас каса ) според хората от магазина от където съм я взел - сигнала който подава радито е много слаб, защото се чува слабо тубата и криви.

Някой дали може да помогне?

Comment

• Аз мога да помогна!
          Върни се в магазина и ги питай дали са виждали ICS?След това ги питай дали като гледат пълна лудница думите "Да Бе",се чуват изкривено като "Да Уууеее".
          Сега сериозно:ти като си върза тубата по схемата нещо криво чули?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Само да вметна че вече има XCAR Link работещ на 166
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• То май само той работи читаво под вода./потъващия Кораб/
              Нещо тая вечер....
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                То май само той работи читаво под вода./потъващия Кораб/
                Нещо тая вечер....
                Че то засега има само един работещ и то отскоро поне на 166
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• То определението криви не е точно. Става въпрос че ако го слушам слабо се чува добре. Колкото повече усилвам - баса изчезва и ...... освен това започва да ''криви''. Но не става въпрос че говорителя изнемогва. В магазина като я пробват тази бас каса се чува перфектно.

Comment

• Първоначално публикувано от choochoo Покажи съобщение
                    Звукът е уникално чист приятелю, няма никаква разлика м/у звукът от "Лоудлинка" и звукът от еднин "Pioneer" примерно, а за адаптерни касети и разни клесави трансмитери въобще не изкам да чувам, обичам си ушите прекалено много. Който си има брада си има и бръснач, а който не е претенциозен може да си сложи и грамофон с манивела в Алфата, но за този автомобил всичко друго е компромис, и никой не трябва да си купува Алфа-166, ако си мисли че ще му е евтино като Голф-2 или Опел Астра, защото и к__а в п____та, и душата в рая не става избираш само едното.
                    aз ще ви кажа, че си взех нокия н8 и си разреших всички проблеми с музики навигации и тем подобни.
                    има трансмитер( звука е перфектен ) и 20гб памет и вазможност за включване на флашки и тава на цена двоино на лаудлинка.....
                    опцията с видеото още не съм я нагласил но и това ще стане.....
                    20гб са мп3-ки без брои....

Comment

• Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
                      aз ще ви кажа, че си взех нокия н8 и си разреших всички проблеми с музики навигации и тем подобни.
                      има трансмитер( звука е перфектен ) и 20гб памет и вазможност за включване на флашки и тава на цена двоино на лаудлинка.....
                      За тези, които не са безразлични към качеството на звука, трансмитера не е решение.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• аз имам само един вапрос Loudlinc каде мога да отида да си сложа ? даите адрес на лс поне или тел .Мерси на колегите които са се отзовали
                        Last edited by seepo; d.m.y г., 11:28.
                        Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

• Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
                          Мдаа и аз съм така
                          sigpic

Comment

• н8 цата как се включва с кв трансмитар или тя си има ?
                            Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

• Колеги, някой запознат ли е какво е необходимо за преминаване от стокова саунд система към премиум (BOSE мисля, че е при 166-ците, но не съм убеден). До колкото съм запознат премиум системата има 6х40 вата усилвател и DSP и при закачане на усилвателя към ICS-a, директно излизат настройките на DSP-то и 7 бандов параметричен еквалайзер. http://www.youtube.com/watch?v=06zE3iw3gXg http://www.youtube.com/watch?v=K9QLBLkAGaM Усилвателя вече съм го поръчал, чакам предна задна линия и субове да изскочат отнякъде.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Мдаа и аз съм така
                                само така нали, и качеството е отлично бих казал....

Comment

Working...
                                X